OM OSS

BURES BOX

TRÄNA CROSSFIT PÅ RANCHEN!


BLI EN AV OSS!


FÅ EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA!En rolig träningsupplevelse där du tränar varierat, både kondition, teknik och styrka. Hos oss hittar du över 600kvm träningsyta. Vi har tre olika salar och stora utomhusytor att träna på. Våra lokaler är ruffa och enkla, men träningen håller hög klass.


Våra coacher ser till att du utmanas och utvecklas i din träning. Du ska bli svettig och glad när du tränar med oss!


Förutom tillgång till coaching och open gym har du förmånen att ta del av olika workshops och events som vi arrangerar.

Vi är ett litet team som samarbetar för att skapa den Box vi själva vill ha, därför lyssnar vi mycket på våra medlemmar och samarbetar för att utvecklas tillsammans.Välkommen att börja träna hos oss!


Hos oss blir du personligt och väl bemött och blir snabbt en del av teamet. Vi är inte ett traditionellt gym, vi är en klubb. Som medlem i klubben tar du del av coachledda pass, tävlingar, olika events och tävlingar.


Vi hjälps åt och peppar varandra till personlinga framgångar. Vi erbjuder en större upplevelse där vi sätter värde på gemenskap och att ha kul tillsammans.Varför ska du träna Crossfit?


Kul, varierande och du lär dig nya saker. Du tränar inte bara muskelgrupper eller kondition, du tränar även det viktigaste, nämligen rörlighet, koordination och balans. Det är naturliga rörelser som du är skapT för att utföra. Som nybörjare så utvecklar du snabbt både styrka och rörlighet.


Om du vill börja hos oss, kontakta oss för att boka ett gratis intropass. Du kan använda formuläret längre ner på sidan eller kontakta oss via mejl eller på våra sociala medier.


Därefter kan du ansöka om ett medlemsskap. För mer information, fråga våra coacher, så hjälper de till, eller mejla dina frågor till info@buresbox.seNYFIKEN PÅ ATT TRÄNA MED OSS?


Anmäl dig via formuläret, så får du ett

gratis "prova på pass".